2018-10-31
開門見山講, 呢間野好難食158 落樓價係幾抵, 但係食物質素差, 選擇少,我真係寧願比多幾 十蚊食返d 正常的打邊爐。首先, 佢d 牛同蝦都係要用點單紙, 就算你點填,佢都係按人頭比, 即係如果你有4個人食,你點填都好,佢都係比四隻蝦你。 佢有三款牛, 牛梅肉韌都不得了⋯其他個兩款正常,但真係分辨唔到, 因為佢個盤完全無記認( 明明點菜紙上有分唔同顏色的圓點等於唔同的牛肉) , 但佢完全無係盤上顯示,呢樣都小事。 最大問題係自取區,問題一: 細, 好迫;問題二: 選擇少, 例如:菜, 得油麥菜;問題三: refill 慢, 例如: 鵝腸, 我夾左一次, 第二出去已經變左豬腩肉, 然後全晚(兩小時的時間)都無出現過;問題四: 雪糕筒的雪糕硬到勺唔到;問題五: 自家甜品好難食全晚可讚的只有, 入貨的甜品好正常, 同埋飲品唔錯,有汽水同啤酒