2002-11-11 5 瀏覽
之前聽朋友講金太郎十蚊碟壽司, 已經好想去食。星期日下午去, 唔駛等位, 但係發現無壽司迴轉喎, 全部係ORDER。依家做緊PROMOTION, 十五蚊一份三件O既三文魚刺身,正價要68蚊先有8件O架!仲有幾類刺身都係15蚊三件。正!壽司依然十蚊兩件大大件。D套?又幾抵喎, 有飯有麵揀, 通常一個飯/麵配三件壽司/刺身。三十五至四十五蚊, OK啦。我試O左雞扒麵, 都OK丫, 湯底幾好味。試過金菇牛肉卷, 麻麻O地, 但係好大件, 算抵食。環境係逼少少, 好處係開放廚房可以響廚師手中直接送食物去你面前, 感覺好似好重視你咁。不過因為對正廚房, 所以一路食一路望住D污糟碗碟囉…值得一提係金太郎依家學味千拉麵咁出張開心咭喎~20年費, 佢列O左十種唔同O既優惠, 有九折/八折(唔同時段唔同折), 送O野食, 或者某種食品半價等, 每次去都可以用其中一樣優惠。幾得意丫, 可以多D選擇, 想點優惠可以自己揀, 揀到最O岩自己, 好過硬性規定丫。
試過金菇牛肉卷, 麻麻O地, 但係好大件, 算抵食。