2007-07-22 158 瀏覽
未黎之前諗住會貴, 點知價錢非常之咁reasonable! Service 非常好, 野食都唔錯.3 個人其實叫得太多野, 不過樣樣都想試:1) 泰式鳳爪沙津- 唔係好夠入味, 可以再酸甜些.2) 沙嗲串燒(1/2 打- 雞牛豬每樣兩條) - 好咪同好大條3) 泰式春卷- 沒有肉的, 很crispy, 不會過硬, 好食!4) 豆辦醬炒茄子- 茄子很大條很多汁, 跟飯一流5) 椰香咖哩羊肉- 羊肉一d 都唔穌, 而且非常之"lum". 咖哩都幾香. 而且入面仲有茄子! 羊肉都多, 不是比多多potata 少少羊肉你! 真係比足料!6) 泰式炒粉絲- 呢個都係好好味! 有超多細細粒的蝦, 好入味!7) Spicy 番茄雞- 呢個都好食, 不過比佢個名"ark" 左haha 其實係"古lo" 味o既dish. 不過雞無deep fried 過的, 而且入面係有腰果, onion & 馬蹄, 個配搭都幾新鮮, 幾好食.8) 白飯一個- interestingly 個白飯都幾好食haha 唔知點解9) 兩杯cocktail, 一杯mango soomthies, 一個椰青- drinks oka

3 個人其實叫得太多野, 不過樣樣都想試:

1) 泰式鳳爪沙津- 唔係好夠入味, 可以再酸甜些.
4) 豆辦醬炒茄子- 茄子很大條很多汁, 跟飯一流
9) 兩杯cocktail, 一杯mango soomthies, 一個椰青- drinks okay, 係杯mango 比較水, 怪怪味的.

In general, 所有dishes 的份量都好足的. 唔會比少少你. 樣樣都係40-60 到(我地叫o個d).

每人$210 到, 不過係因為我地叫左太多野同飲左cocktail.

Spend 多過好似$100 仲有free ship ticket 出返中環! (i.e. $100 就free 一個, $200 就free 兩個) 變相$27 來回, 都ok!!

值得一試. 而且裝修都幾靚. 夜晚可以坐出面tim!! 我地食完飯仲可以睇埋disneyland 的firework, 因為對到正, 睇到firework 全景, 不是少少!! 正!