本身見呢間野d食物睇落都唔差,又好想食放題,所以就諗住同我男朋友去試下啦。其實我對食物嘅要求真係唔高,我都只係想滿足下食日本野嘅慾望!咁我地訂9點鐘台啦,下午佢已經打黎同我地講只等5分鐘就無啦個booking。咁我地咪早到囉,點知早到要等囉~仲要我地三催四請先有得入去,我地唔係訂左位,你預左比我地架咩?咁都算啦,等左一陣仔je~之後都滿心歡喜地點野食啦~第一道刺身都唔差,以為呢間幾好啦~點知好戲在後頭,諗返起個10舊壽司都想嘔,唔講d料,淨講舊飯都想嘔!成舊泥膠咁,d飯爛到呀媽都唔認得,癡滿我個口腔,感覺超難受!!我自己煮都無你咁難食最最最大問題係佢成日係度走埋黎瞄瞄瞄,睇下你食完未,好煩囉!!食淨一、兩舊個d又死都唔肯拎走,一定要你哽曬d難食壽司為止揀直買錢搏難受其它野食真是普通得很,週街買到,選擇不多~d串燒又一陣膠味我從來都食過咁難食嘅野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!真係寧願拎d錢去買百佳壽司或者去唱K Buffet,再或者去明將算~所以除左諗到掉錢落咸水海之外,我真係諗唔到點形容呢間野~當然,要食的話都唔係無好野食嘅,刺身、牛柳粒、牛油金菇、火鍋都唔錯~但你去食日本

咁我地咪早到囉,點知早到要等囉~仲要我地三催四請先有得入去
,我地唔係訂左位,你預左比我地架咩

咁都算啦,等左一陣仔je~之後都滿心歡喜地點野食啦
~

第一道刺身都唔差,以為呢間幾好啦
~

點知好戲在後頭,諗返起個10舊壽司都想嘔
,唔講d料,淨講舊飯都想嘔!

成舊泥膠咁,d飯爛到呀媽都唔認得
,癡滿我個口腔,感覺超難受!!

我自己煮都無你咁難食

食淨一、兩舊個d又死都唔肯拎走,一定要你哽曬d難食壽司為止

揀直買錢搏難受
其它野食真是普通得很,週街買到,選擇不多~

d串燒又一陣膠味
我從來都食過咁難食嘅野
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

所以除左諗到掉錢落咸水海之外,我真係諗唔到點形容呢間野~

但你去食日本野會唔會淨食呢d呀?

我就會想食壽司囉,但佢d飯真係令我太驚喜了
~而且d制度好彊化,唔知想點

淨係上菜好快囉,但上得快都無用架,製作是是但但,浪費食材

※因為d飯難食到嚇窒左我,所以我地咪都無影-.-
2011-02-26
15 分鐘 (堂食)
  • 刺身,蒜香牛柳粒,牛油金菇,火鍋