2021-05-14
冇得預約。星期五晚黎,要全部人到齊先可以入座,去附近飲完嘢等齊人再黎過。裏面啲侍應好nice 好high 咁話等等。然後話"下張檯係你哋架喇!你睇下嗰張檯,佢哋就走架喇!你哋坐出面膠櫈仔飲杯嘢等陣啦!" 雖然今晚天氣好熱,我哋都坐街叫杯嘢飲。飲咗杯margarita, 都幾甜吓。要溶曬啲冰先叫好啲。飲飲吓覺得有啲唔對路。響出面望真啲,佢講嗰檯客仲有半杯嘢飲喎!等呀等,等足一粒鐘都未入得!已經八點半,已經好肚餓。唯有決定唔再等。朋友專登行去叫埋單時聽到個侍應同其他人講一定要用安心出行!單都未黎個侍應就走黎話"其實嗰張檯真係就黎埋單"! 跟住我朋友問係咪一定要用安心出行佢先話係一定要用!係一定!俾你呃咗仲繼續響度食咩?!仲要懶到唔肯間位俾唔用安心嘅客用!既然間餐廳唔care 生意,咁永遠唔洗幫襯了。