2024-07-25
女人街大排檔 - Day 19一家人食慶生飯就搵左中菜館食飯,訂左頭圍1830,1800已經可以開門入去坐,原來都幾多人訂左位。餐廳安排咗我哋坐喺麗晶賓館下面,周圍環境都裝修得好有香港舊時風味。 叫左好多唔同嘅菜式,餐廳光速上菜,例如:黑松露蝦多士金沙鮮魷菠蘿生炒骨椒鹽粟米蜜椒燒白鱔蓮藕花枝餅鱈魚肉碎泡飯雜菜粉絲煲蝦醬蒸豬頸肉魚腸焗蛋鍋貼小棠菜啲餸菜都幾濃味,豬頸肉同埋粟米相當出色。每個餸菜啲食物就份量唔算好大,不過定價都唔係貴,如果大食啲嘅朋友就叫多幾款試多啲。🫵🏻 女人街食飯公司 Ladies Street Sik Faan Co. - 旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈1樓B舖#hkig #foodie#foodblogger #foodndaily #foodbloger ##hongkongfood #hongkongfoodie #foodblogger #likesforlike #eatateeaten #comment #share #subscribe #旺角 #旺角美食 #旺角大排檔 #女人街食飯公司 #女人街 #中菜館
叫左好多唔同嘅菜式,餐廳光速上菜,例如:
黑松露蝦多士
金沙鮮魷