2021-08-06
2020 瀏覽
總結:野食一般偏咸偏貴,嚴重誠信問題因為消費卷關係所以決定一試呢間貴價韓國菜,book枱時已睇openrice亦同職員確認會收支付寶所以就定好星期5(5/8)去食,但最尾極度失望。當日去到坐低後見到每樣野價錢後都有再確認係收支付寶,唔係俾唔起而係覺得個環境同賣相唔值果個價。嗌左5樣野食後覺得味道麻麻亦偏咸但都覺得唔緊要,因為政府比錢試伏。到俾錢時候問題就黎,經理聲稱唔收支付寶亦話出面都冇果個貼紙但我地清楚睇到有支付寶sticker所以佢開始口窒同改口話要問老板,亦話之前職員話有只係該位職員唔清楚不嬲都冇做支付寶。去到最後韓藉老板娘一口咬定唔收支付寶唔知有咩sticker總知就唔收,經理不斷話唔好意思下次俾番折我,當然最後我都係信用卡埋左單因為始終都有食完野但我亦同經理講唔會再有下一次,因為係嚴重誠信問題+食物同環境都唔值呢個價錢所以亦奉勸各位唔好去食以謝絕毫無誠信既餐廳講番食物,總共792蚊埋單海鮮泡菜餅 - 食唔到海鮮+超咸水冷麵 - 正常但唔值108蚊海鮮豆腐湯 - 辣椒粉味精水炸蝦包飯卷 - 好似甜蝦咁細隻所以唔值148蚊海鮮炒粉絲 - 淨係得麻油味,飲左成枝水都仲係成口麻油味
講番食物,總共792蚊埋單
海鮮泡菜餅 - 食唔到海鮮+超咸
水冷麵 - 正常但唔值108蚊
海鮮豆腐湯 - 辣椒粉味精水
炸蝦包飯卷 - 好似甜蝦咁細隻所以唔值148蚊
海鮮炒粉絲 - 淨係得麻油味,飲左成枝水都仲係成口麻油味