2010-02-24
從未試過有咁差o既用餐經歷!!!我同朋友一行4人係女人街搵食,見呢間餐廳門口有人排隊,而且芝士湯底好似幾吸引,咁就入去試下同朋友諗住share食,大家可以食多d不同種類的食品,選好3個餐,再叫幾個小食,每人再叫特飲~~叫待應姐姐點菜,我其中一個朋友仔發板,個待應姐姐已經一路落,一路好唔客氣咁"繼續" "繼續啦""繼續啦", 咁都算... 我 地叫o左3個餐,但再叫4杯野飲,待應姐姐同我地講有杯野要正價,不過佢講野又快又細聲,我之後問係咪即係有杯野要正價,待應姐姐冇理我,就問我地紅定白.... 我朋友即刻幫我再澄清野飲的問題, 待應姐姐竟然問 "咁你地係咪唔要湯呀?" 無喱頭,完全唔理客人問咩,自己做自己做, 之後仲勁大聲,發脾氣同氹地話我地啫住佢唔俾佢講! 火都黎埋,明明係你自己冇答我地問題,我地先想澄清叫完餐,待應行開,我見到鄰台的一對情侶勁無奈呆望住我o地... 我都勁無奈,超級怒,我提出去第二間食,一致同意!!!~ 我連投訴的意慾都無, 我同我的朋友,一句都冇反擊,但無端端俾人話我o地阻住佢落單,無o野呀~身為待應,基本服務態度已經冇,仲要發脾氣同氹地 ! ! ! 待應姐
叫完餐,待應行開,我見到鄰台的一對情侶勁無奈呆望住我o地... 我都勁無奈,超級怒,我提出去第二間食,一致同意!!!~ 我連投訴的意慾都無, 我同我的朋友,一句都冇反擊,但無端端俾人話我o地阻住佢落單,無o野呀~身為待應,基本服務態度已經冇,仲要發脾氣同氹地 ! ! ! 待應姐姐你好似返緊工.... 仲成功趕客!!! 服務態度零,野食幾好食都背脊骨落