2021-04-25 241 瀏覽
大概半個月前經過尖沙咀The one附近,見到應該是新開的壽司店,門外睇幾吸引,望入去裝修都唔錯,當時星期日7點幾但冇咩人唔駛排隊,就入去試...服務同質素都好唔錯!價錢亦都唔算好貴,大拖羅都係$4x一件我好接受,其他$2x-$3x, 佢用嘅飯加左料不是白飯,而且細細舊(我比較鐘意飯細,唔會食飯飽左) 大拖羅味道非常好鮮,入口即溶最鍾意係厚燒鰻魚,食完再番單另外海膽有兩隻,係叫特盛款(如圖)一隻平小小一隻貴小小,我兩隻都有叫,的確貴少少嗰隻會比較鮮甜佢仲有一個meau是即日日本直送~我叫的生蠔就是了(好像$3x一隻)環境照無影到但我覺得坐得舒服 寬躺你可以選擇坐吧位,睇住師父整又得嗰一個星期再約朋友去多一次,個次是平日一點仍然不用排隊等位其實唔明點解無咩客,唔通係宣傳不足🤔最後問個店員,佢話間店開咗大概三個月我唔記得咗叫咩名,不過最近行過中環,發現蘭桂坊附近有一間,裝修一樣同meau一睇就一樣但我只試了尖沙咀個間整體來講我覺得係值得一試~❤️

大拖羅味道非常好鮮,入口即溶

最鍾意係厚燒鰻魚,食完再番單

佢仲有一個meau是即日日本直送~
我叫的生蠔就是了(好像$3x一隻)

環境照無影到
但我覺得坐得舒服 寬躺
你可以選擇坐吧位,睇住師父整又得
嗰一個星期再約朋友去多一次,個次是平日一點仍然不用排隊等位
其實唔明點解無咩客,唔通係宣傳不足🤔
最後問個店員,佢話間店開咗大概三個月

整體來講我覺得係值得一試~❤️