2014-06-19 3408 瀏覽
自己本身鍾意matcha product, 上openrice見到呢間cafe好似幾好食咁就搵左日上去試下.一入到去真係比啲位嚇親, 全場計計埋埋都唔夠20個位, 有張仲係有裂痕既膠凳, 真係睇到眼都凸埋可能去個陣都仲係Lunch hour 所以無位, 個侍應叫我地係出面等下, 但出面又無冷氣佢又無講等幾耐, 所以就係下面行左15分鐘先上返去等20分鐘之後終於有位, 個menu好殘好似用左好耐, 啲過膠片就甩就甩咁.叫左杯matcha snow white, matcha browie 同 matcha cheese cake.matcha brownie $78: 都幾好食, 個matcha味都幾濃matcha snow white $48: ok啦, 其實無咩味道matcha cheese cake $40: 幾好食但真係好細舊話就話呢間打係cafe係比人吹水hea時間, 所以價錢偏貴都預左. 但佢啲座位真係好趕客, 好難可以坐得耐所以呢間cafe真係試一次就夠

matcha brownie
matcha snow white

所以呢間cafe真係試一次就夠

2014-06-16
20 分鐘 (堂食)
matcha brownie