2016-10-31
一間有間日本,韓燒,打邊爐既食肆!以迴轉加自助形式,仲有酒飲品甜品雪糕任食,好岩一家大細黎食,星期日黎更加係勁多家庭黎食Tim!本身6點幾經過已經想食,但因老公要去交收左先,就變左7點零黎食,點知就變左要等位了!本身6點幾果陣大把位唔駛等的而入座都需要收bb車,我地都慣了,雖然辛苦d講真Le 間迴轉有驚喜,佢d三文魚刺身都幾新鮮!我食左好多碟下(仲好食過琴日自助餐d三文魚好多下)佢仲有花之戀食刺身仲有虎蝦8爪魚,不過我覺得普通而韓燒緊係要燒牛啦,但比較之下好似韓和d碎牛好食少少佢連肥牛都有三種,我一開頭拎左隻瘦既,打邊爐6就太un,轉左肥go多d就好食多了佢個蝦餅幾好食,辣辣地,而芝士丸餅都唔錯,岩哂我Le d 芝士迷佢最值得讚係有無糖飲品,無糖豆漿,綠茶等等,但可惜無無糖可樂如果有就更perfect,因為我地都唔飲酒,所以我都唔太清楚有咩酒飲甜品我老公大讚西米露,佢再溝d無糖豆漿落去,中和下佢覺得勁好飲,佢飲左兩碗,仲有木瓜雪耳糖水,而我就試哂凍櫃果d咁滯,奶凍同焦糖燉旦都好好味,brownie ok,泡芙麻麻,而個啫哩實在魚膠粉太多,太硬喇埋單194一位,食兩小時,性價比高,比起銅
而入座都需要收bb車,我地都慣了,雖然辛苦d
講真Le 間迴轉有驚喜,佢d三文魚刺身都幾新鮮!我食左好多碟下(仲好食過琴日自助餐d三文魚好多下)佢仲有花之戀食 刺身仲有虎蝦8爪魚,不過我覺得普通
而韓燒緊係要燒牛啦,但比較之下好似韓和d碎牛好食少少 佢連肥牛都有三種,我一開頭拎左隻瘦既,打邊爐6就太un,轉左肥go多d就好食多了 佢個蝦餅幾好食,辣辣地,而芝士丸餅都唔錯,岩哂我Le d 芝士迷
佢最值得讚係有無糖飲品,無糖豆漿,綠茶等等,但可惜無無糖可樂如果有就更perfect,因為我地都唔飲酒,所以我都唔太清楚有咩酒飲 甜品我老公大讚西米露,佢再溝d無糖豆漿落去,中和下佢覺得勁好飲,佢飲左兩碗,仲有木瓜雪耳糖水,而我就試哂凍櫃果d咁滯,奶凍同焦糖燉旦都好好味,brownie ok,泡芙麻麻,而個啫哩實在魚膠粉太多,太硬喇
埋單194一位,食兩小時,性價比高,比起銅鑼灣果d2百以上放題好好多,Le 度每樣有d,又係食到捧住個肚走既
有機會再黎西九都會再食佢