2018-10-20 614 瀏覽
平時甚少寫食評,但呢間一定要寫!惠顧的是lunch放題,到達至光顧其間,服務人員態度良好!眼看只得三名服務員??當中一位年紀較為成熟既男服務員值得一讚不過去到自助區,實為有點令人覺得好舊 。叫左魚生、食落吾覺得新鮮!之後點左自己至愛既火灸壽司唯一等最耐既食物!不過值得推介係火炙左口魚壽司,比較出色,入口即溶。另外有茶碗蒸旦是主要吸引我去呢間店食,可惜賣相差,味道強差人意仲有叫左個辣汁炒蝦仁真係一點蝦味都無吾賣好過賣!只係勝在叫炸物、牛柳粒、焗物 都比較熱,應該即叫即整,總算有好印象?到最後叫左個只有每人一款既雪糕?其實食lunch放題而言,188未收加一真係非常不值!入門自助區既環境已扣分!好後悔來吃,其實煮出來的食物都吾會特別差,只是選材方面比較???另外定價過高!因為真的不值呢個價何況這區原來仲有不少放題,如何競爭呢?我諗做優惠都吾會再來吃
平時甚少寫食評,但呢間一定要寫!

不過去到自助區,實為有點令人覺得好舊 。
叫左魚生、食落吾覺得新鮮!

之後點左自己至愛既火灸壽司
唯一等最耐既食物!
不過值得推介係
火炙左口魚壽司,比較出色,入口即溶。

另外有茶碗蒸旦是主要吸引我去呢間店食,可惜
賣相差,味道強差人意
仲有叫左個辣汁炒蝦仁
真係一點蝦味都無
吾賣好過賣!

到最後叫左個只有每人一款既雪糕?
2018-10-18
5 分鐘 (堂食)
  • 火炙壽司