店鋪面積唔算細,但係餐桌只有三張2人沙發座位,所以頭一次我經過Häagen-Dazs想食果陣,都係full...無空位,我又想坐0係道食慢慢enjoy,唔想扲住杯雪糕周圍行 2pm多果陣,終於等到有一張2人桌係空的....見到有fruity happy3 及chocoloat3 特價$39~(可揀3個雪糕球,聽落又真係好抵,加上又未試過,所以就想同朋友amy share食喇~)雪糕櫃約10多款口味的雪糕,見夏威夷果仁好像不太受歡迎,所以無試~是次揀選了... 芒果雪葩好軟滑!芒果味幾突出!!但相比起dryer雪糕,我就like dryer果款mango雪葩多d! 野莓很不錯,雪糕球附草莓醬~唔會好甜!有濃濃的blueberry味及紅莓味~ 牛奶拖肥當盛起第一啖雪糕果陣,很有黏性,果然係拖肥!!重奶油的味道~但幾好味!!略為甜...如果甜度減少少會更佳!其實個雪糕球真係幾mini......不過話晒$39可以食3種味...差唔多吧......再配生果(可選朱古力), 有新鮮草莓及蜜桃各1件 及 1件有焦糖+杏仁碎粒的脆餅,的確好好味!!卜卜脆呢~overall,無一般雪糕般咁膩~服務態度
promote poster

是次揀選了...
逐一介紹~
達十多款雪糕口味的雪糕櫃~
yummy
芒果雪葩

野莓
很不錯,雪糕球附草莓醬~唔會好甜!
有濃濃的blueberry味及紅莓味~

牛奶拖肥
HAPPY3 ~Share!
先看見的是野莓味~

overall,無一般雪糕般咁膩~
店內的招牌~
服務態度不錯,一個球既size 唔算太大. 如果正價既話真係唔太抵
我們就是吃這一款~
1 分鐘 (堂食)
promote poster
HAPPY3 ~Share!
先看見的是野莓味~
yummy
達十多款雪糕口味的雪糕櫃~
逐一介紹~
店內的招牌~
我們就是吃這一款~
  • 野莓味雪糕