2020-06-24 231 瀏覽
happy cow見過有數次活動送雪糕比大家試食,今次終於抽中5款味雪糕試食,味道分別係:芒果、椰子、薄荷朱古力、鹽味焦糖、綠茶。芒果味好香濃好正,係我首選最愛❤綠茶味我覺得似日本的綠茶味,我覺得不夠濃味,但屋企人卻覺得濃得濟,真是各人口味不同啊!椰子味就屋企人最愛,我覺得有啲似泰國椰子糖陣味,但就無椰子糖味咁濃,入面有椰絲,食落加分👍🏻都幾好味的👍🏻薄荷朱古力陣味就似足某款薄荷朱古力陣味,鐘意食的人先會鐘意食,入面會有原粒朱古力釘,就是整朱古力曲奇餅果種朱古力釘。鹽味焦糖食落咸咸地,屋企人覺得味怪,因為佢第一次食咸味雪糕。第一口食落已經覺得似拖肥糖陣味,但就無咁濃味,我以前食過咸味雪糕,覺得幾得意,所以都接受到。😋每杯雪糕個蓋仲有埋雪糕棒方便食雪糕。雪糕口感滑嫩,無油脂感,加上標榜成份健康過一般市售雪糕,所以試完幾鐘意呢個牌子的雪糕😋😋😋

芒果味好香濃好正,係我首選最愛❤

每杯雪糕個蓋仲有埋雪糕棒方便食雪糕。
2020-06-23
用餐優惠