2021-11-14
8:30宵夜時段未開始,門口已經有好多人排緊隊,夠鐘就陸續安排入座。每台入到去已經會自動幫你order一個羊腩煲,雖然只係一蚊但入邊都有八至九件羊腩,質素就唔好要求好高啦,但都係有肉食嘅🤣 口感偏硬但一蚊來講我覺得物超所值,而且羊腩煲應有嘅配料例如馬蹄枝竹冬菇都有。之後仲可以用羊腩煲嚟打邊爐,火鍋嘅配料亦都會做半價,我哋叫咗雜菜 加多一份枝竹 四寶丸 同烏冬。蔬菜都算新鮮而且款式多,但四寶丸就唔係手打嘅,似係返貨嗰種,而且都幾咸🙈 配埋羊腩煲湯底超鹹!烏冬都係變左好重口味。侍應得幾個人要顧成個大廳,好多時都忙住上菜,想叫佢過嚟係好困難,好彩餐廳都係用QR code落單🤪 冇咩事嘅話你都係唔好麻煩侍應。成餐飯最唔滿意就係我哋只飲茶,冇叫飲品。因為我哋都想健康啲飲coke Zero,但咁大個集團竟然冇供應😨 唯有淨係飲茶啦成餐飯埋單180幾蚊三個人,勁抵食!
成餐飯埋單180幾蚊三個人,勁抵食!