餐廳位於煩囂的中環蘇豪🥴中午時間前來到訪,老公話呢度既師傅擅長將食材最極緻的美感呈現出來。餐廳設計簡約俐落卻別具一格,LED屏風展示日式風情畫,裏面有不同以妖怪嘅古式畫風,展開一場盛宴。除了設計外,餐廳既料理非常精緻🎏每道菜式均匯集了當季最佳的材料,好似我地呢份迷你丼系列。各款魚生刺身新鮮甜美,好似北海道帶子三文魚子丼 ,口感和味道都與刺身相當配合,入口爆開的魚籽實是滿足,值得一試。雜錦魚生丼當中 拖羅、三文魚籽、帶子及海膽等刺身,保證你食不停口。海膽好大大舊,大得超級誇張,又鮮甜🤤帶子鮮美而且好厚肉,睇落晶瑩通透口感爽口彈牙🫶🏻同老公額外再叫咗北海道海膽同大拖羅🤭🤭大拖羅油脂細膩豐富 而且吃起來魚香濃郁、入口即化🤤品嚐過「妖怪」後,認同餐廳的確帶來多元化正宗日式美食,加上最上乘的材料,令人難忘。服務態度也非常好,殷勤有禮。呢個午餐迷你丼系列,一個字,正! 最重要夠抵食 ,午餐岩岩好❤️❤️