2022-07-11
之前有其他介紹選為銅鑼灣必食Top之第3位, 其實次次想食都好full, 今日見佢可以用app拎飛就即管黎試試. ⭐️是拉差醬法國雞翼我最鍾意就係食雞翼, 即點了一份. 雞翼外層炸得夠脆, 辣辣地夠晒味, 配埋是拉差醬, 同埋入面都算多肉多汁, 呢個雞翼又真係幾特別, 幾推薦嘅🧡 ~ (不過女友覺得太辣, 我就食埋果4隻lu)⭐️慢煮BBQ醬美國豬仔骨配酸忌廉蕃薯條女友最鍾意食豬仔骨,見到menu張相好吸引就order, 同埋緊係要配埋蕃薯條喇!黎到份量都可接受, 同埋都算多肉, (不過好多時候豬仔骨都係唔夠汁醬) 如果再多D 就好了. 今日好黑仔, 唔好彩, 可能今日冇乜人order…. 我舊豬仔骨雖然多肉, 但好’柴’… 相反, 蕃薯條就勁多勁正, 仲好食過個主菜.⭐️鮮忌廉黑松露醬雜菌長通粉有淡淡嘅黑松露味醬汁, 加埋長通粉. 都係正正常常. 唔太特出.最後, 原本仲諗住試埋佢個 ’炙燒荷蘭汁豬肉排’ , 都係等下次有機會再黎先試😬
⭐️是拉差醬法國雞翼
⭐️慢煮BBQ醬美國豬仔骨配酸忌廉蕃薯條