今日9點左右係貝澳沙灘玩完好攰,一出到車站附近見到呢間餐廳,心諗都係快啲填飽個肚就走,但喜出望外嘅好食!!首先老闆同老闆娘都好親切,因為晚餐9:30 Last order 收10點,但都好有耐心耐性為我地點餐首先我地5個人嗌左3個main course 兩款小食,main course加20蚊係可以加一款小食(薯條/沙律/水果春卷)特別有幾款想讚爆- 大蒜大蝦意粉(大概咁叫)首先蝦肉好脆身好爽口,意面的軟硬度都適中,個醬汁真係好好食!係我會為左呢個意粉再去一次嘅程度- 焗豬排飯飯底係炒飯底,豬排都好軟好入味,醬汁都唔似出面餐廳成碗都係汁食到好膩,係有種家常菜味道嘅焗豬- 水果春卷絕對建議加20轉套餐揀水果春卷,起初以為係出面茶樓果啲成口沙律醬加罐頭生果嘅春捲,但果三條春捲係全新鮮水果整,特別係蘋果味真係好好食!! 而且新鮮炸起真係好好食!另外知道老闆都係愛狗之人,會照顧埋附近嘅流浪狗,十分有愛心!!如果大家經過貝澳都可以去試下係值得我花10分鐘打呢篇感想推薦大家去食嘅餐廳

特別有幾款想讚爆

- 大蒜大蝦意粉(大概咁叫)

- 焗豬排飯

- 水果春卷
而且新鮮炸起真係好好食!

如果大家經過貝澳都可以去試下
係值得我花10分鐘打呢篇感想推薦大家去食嘅餐廳