有日無意中0係呢個網發現呢間噤多好評0既食店,自己又鍾意食蠔,心思思就0黎左試啦!~0黎之前一定要book位呀!~因為通常都full的。由天后地鐵站行入去,識路的話不是行太遠。食店裝修得別出心裁,幾有feel!~且幾舒適,有家的感覺。我和男友點了一個生蠔拼盤(5款不同的蠔共十隻、兩隻螺及兩柸白酒,$298),一客鴨肝野菌意粉(約$110)及一客心太軟(約$60),不用加一!~0的生蠔好新鮮,有大有小的不同品種,有0的清甜,有0的好鹹海水味,各有喜好;個意粉給J豬一個驚喜,佢話好好味,對於成日食意粉0既佢0黎講,都算特別,汁夠香濃,粉夠彈牙;而我就好喜愛個心太軟,焗得剛好又不太甜。老闆服務體貼,給人友善的感覺。下次有機會再0黎食!~

老闆服務體貼,給人友善的感覺。下次有機會再0黎食!~