Ichiban Japanese Skewers🍢🍢🍢 All You Can Eat💕😋..悄悄告訴你。。熟我既人都知我有時真係幾麻甩🤪 哈哈,今日見我呢身打扮就知道👻,所以今晚約左朋友去食串燒,仲要係任食日式串燒放題,款式多,即叫即燒,真係好正啊。.係正油尖旺區,一間兄弟幫食堂,店舖不大,想食又抵食、又有質素、又有服務既串燒❓記我早d 搵朋友搵位啊,因為真係好爆場架。.今次黎到 就試試佢:ll $268 +10%和牛🐮 & 海鮮🦐🐙🐟🦑🦀 連冇酒精飲品,其實呢個價錢,真係超晒班,好有水準,難怪咁多人黎食😍。海鮮吃出應有鮮甜味,和牛滿重牛味又有油脂香,好吃呢。就算蔬菜類,亦一樣唔馬虎,賣相吸引又juicy,仲有我愛既燒茄子💜,仲有就算非酒精類飲品,都有幾款選擇。..真心係一間高質素,但價錢大眾化既日式串燒店,而且地理位置容易找,係正朗豪坊後面條街呢。服務用心周到💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️,食物全都黎齊,而且有水準又好吃,以後吃串燒又多一個好去處,打到呢度。。已經開始回味中。。要試啊。..×××××ש旺角上海街455號地舖..

今次黎到 就試試佢:l[Plan A串燒任食🍢🍢🍢]l $268 +10%

仲有就算非酒精類飲品,都有幾款選擇。

×××[兄弟幫食堂 -Brother's Court]×××