2023-10-24 326 瀏覽
嚟The Pulse 玩Halloween活動,就挑選咗哩間餐廳. 同哩度大多餐廳一樣,都係可以面對著海灘,可以chill住食。🙂 Bread 冇影到。係硬身,但脆口,好食。🙂Meatballs $110由於由多種材料而製,包括牛肉豬肉cheese,味道豐富,口感係腍身,如果能夠煙韌返少少,口感更佳。蕃茄醬十分濃郁。🙂Special Pasta $198店員極力推介今日嘅special pasta 係beef cheek pasta 。慢煮嘅beef cheek真係腍到冇牙都可以食到,但又冇失去應有嘅靭性。👍🏻👍🏻🙂Lasagna $180面層焗到脆卜卜,中間夾住肉醬同芝士,非常好食。🙂Special weekly cocktail -Devil eye ball $110龍舌蘭酒配以cranberry 等味道嘅cocktail ,好酒嘅人應該會喜歡。但對我嚟講太濃烈了。🙂Apple juice $70鮮炸蘋果汁,唔係紙包/樽裝飲品,好fresh 好飲。——————————————整體:🌟🌟🌟🌟🌟(5/5)唯一缺點係價錢偏貴

🙂 Bread
冇影到。係硬身,但脆口,好食。

🙂Meatballs $110

🙂Special Pasta $198

🙂Lasagna $180
面層焗到脆卜卜,中間夾住肉醬同芝士,非常好食。

🙂Apple juice $70
鮮炸蘋果汁,唔係紙包/樽裝飲品,好fresh 好飲。

——————————————
整體:🌟🌟🌟🌟🌟(5/5)
唯一缺點係價錢偏貴
2023-10-22