一間餐廳有齊唔同國家嘅美食真係好少見:香港🇭🇰、日本🇯🇵、墨西哥🇲🇽、菲律賓🇵🇭、阿根廷🇦🇷等等,選擇真係好多。老闆好好人,好似一見如故咁係咁同私地傾計,😃好開心。 Okra Tempurd 好有脆!秋葵山葵配第一次食天婦羅式嘅秋葵,感覺好爽口又唔熱氣,加埋個醬係好夾!Ameijods Com Chourico 葡萄牙洋腸煮蜆(跟法包)有紅椒、葡萄牙腸、豆作為配料,但完全無遮擋蜆嘅鮮味,份量都好多!配上點左芝士粉嘅法包,食得好滋味。Pavlovd 安娜的鮮果蛋白塔多謝老闆特登整左心型❤️嘅蛋白塔!女仔一定會鐘意,每一啖都好似棉花咁,入口即溶,加埋唔同嘅新鮮莓果,好Fresh嘅甜食。老闆特地推介幾支唔同嘅手工啤🍻:Lion Dream Plinser, Ten Years, Delta IPA, Westmalle Extra. 有D menu無架,每一支都有唔好口感,我自己就鐘意有龍井茶味嘅Ten Years,有一種特別嘅甘香。

Okra Tempurd 好有脆!秋葵山葵配

Pavlovd 安娜的鮮果蛋白塔