2017-04-05 966 瀏覽
最近朋友心情唔好,想搵個地方傾下計,輕鬆一下,係Openrice search 下見到喔間食物種類都多,而且一個室外好似露台咁既環境,可以舒舒服服坐下😎我地放工就約咗係朗豪坊等,因為餐廳就係隔離.2分鐘內就可以行到,上到去裝修幾特別,咁我地就被安排係室外位置,外面佈置得都好有feel❣️呢到都有好多食物選擇,台灣小食、西式料理、日式甜品等等,仲有set dinner ,因為我地都試窩夫,怕食唔完,所以就散叫叫咗杯水果茶感覺好fresh ,裏面加咗一粒話莓,鹹鹹酸酸好開胃,亦有水果既香甜味,仲有紅茶味都濃另外仲點咗黑松露薯條,味道不會太鹹,有黑松露的香味,不過個人認為就唔夠脆身,整體來說是不過不失好值得一試既係卡邦尼意粉,呢個完全好驚喜,因為佢唔會煮到其他餐廳咁個汁好稀,醬汁完全掛係每一條意粉上,加埋蟹籽口感好豐富,味道完全係搶咗分既地方❣️❤️最後一個小食係木魚鹽酥雞,雞炸得外脆內軟,裏面肉質一樣咁juicy 😎調味亦剛剛好,這個口味會帶點辣 重點當然係我地期待已久既芒果雪糕配窩夫,個窩夫好脆,上面舖咗一層cream同各式水果,暖粒粒嘅窩夫加埋一球凍冰冰嘅芒果雪糕,真係為呢一餐飯畫成完美既句
重點當然係我地期待已久既芒果雪糕配窩夫,個窩夫好脆,上面舖咗一層cream同各式水果,暖粒粒嘅窩夫加埋一球凍冰冰嘅芒果雪糕,真係為呢一餐飯畫成完美既句號