餐廳: Eaaat.here
資訊:

2023-03-17 556 瀏覽
舖頭喺大角咀利奧方,之前食過日式定食,有壽喜燒鍋同一人燒肉,覺得質素同份量都唔錯。今次決定試下兩個鐘放題,同時想打邊爐又想燒肉就啱晒。有三種價錢,肉類會唔同。當日揀咗最平$288嗰款,包牛板腱、豬肉片同牛舌,其他配菜一樣。。肉嘅質素幾好,個樣好新鮮乾淨,肥瘦均勻,有啲厚度。。紫菜響鈴,好脆好薄,加埋紫菜多個口感,好食。。紫菜月見飯,用咗珍珠米,鋪滿紫菜中間有隻生蛋,撈勻啲蛋黃同紫菜好治癒😂口感都好好。。烏冬係洞庭冰烏冬,夠煙韌。Overall, 野飲種類有果汁菊花茶,湯底唔錯,上菜幾快,啲材料幾新鮮,店員服務態度幾好,可以試下。如果細食,食返定食抵啲。留意抽風系統差少少。推介指數:8/10 抵食指數:7/10

。肉嘅質素幾好,個樣好新鮮乾淨,肥瘦均勻,有啲厚度。

。紫菜響鈴,好脆好薄,加埋紫菜多個口感,好食。

。烏冬係洞庭冰烏冬,夠煙韌。

推介指數:8/10
抵食指數:7/10