2018-05-04 132 瀏覽
聽左哩個大名好耐喇 終於去到食喇😍🤩😊☺️好彩早去到不用等位 嘿🤓既然嚟到 就點了特盛🤤🤤是由十二種刺身而成的 包括🈶️吞拿魚 吞拿魚蓉 北寄貝 希靈魚 帶子 甜蝦 三文魚子 烏賊 油甘魚 鯛魚 蟹肉 製成刺身蓉 仲有海膽 😍🤩真係好吸引好正👍🏽👍🏽已經流哂口水了🤤🤤刺身丼有三食 可分為刺身丼 自製手卷🍙同埋茶漬飯 第一食係丼 見到成座山咁高都已經好吸睛👀✨刺身非常新鮮又肥美😊正喔😊☺️不過略嫌太多葱了😥😥小妹覺得葱味太強勁 個人不太喜歡喔 但每啖都食到刺身真係好🈵️足呀😊☺️不過食食下發覺無太大驚喜 味道都係不過不失 第二食係自製手卷又幾得意嘅😄😀第三食係茶漬飯 佢個湯🈶️柚子皮 芝麻 葱花 味道都不錯 不過真的太飽 所以只飲湯🤤🤣但我還是覺得食過一次便算了😝😛
特盛

油甘魚