餐廳: 南記海鮮飯店
資訊:

2024-01-03 2397 瀏覽
三聖邨食海鮮我地成日去,但南記今次係第一次嚟估唔到加工水準咁高,好有鑊氣,非常好味❣️馳名燒鵝皇(叫左半隻)唔記得影相😂燒鵝既肉質好嫩,外脆內嫩,油脂分佈平均,食入口唔會覺得油淋淋❣️豉椒聖子皇(煎米粉底)呢個食法真係讚不絕口,豉椒聖子皇炒到好嫩身,好淋唔un,個汁好惹味,煎米粉脆卜卜加埋個豉椒汁~正❣️椒鹽鮑魚鮑魚肉質彈牙,配合酥脆既外皮,食起上嚟又唔會好un,控制時間控制得好好👍🏻非常惹味❣️椒鹽瀨尿蝦真係好有鑊氣,炒到每一隻都好入味,全晚之冠❣️蒜蓉蒸開邊蝦廚房師父控制火候控制得好好👍🏻加粉絲底,世界級美味❣️白酌花螺我地喜歡白酌,點甜醬食😊😊😊
三聖邨食海鮮我地成日去,但南記今次係第一次嚟
估唔到加工水準咁高,好有鑊氣,非常好味

❣️馳名燒鵝皇(叫左半隻)唔記得影相😂
燒鵝既肉質好嫩,外脆內嫩,油脂分佈平均
,食入口唔會覺得油淋淋
❣️豉椒聖子皇(煎米粉底)
❣️椒鹽鮑魚
❣️椒鹽瀨尿蝦
真係好有鑊氣,炒到每一隻都好入味,全晚之冠

❣️蒜蓉蒸開邊蝦
廚房師父控制火候控制得好好👍🏻加粉絲底,世界級美味
❣️白酌花螺
我地喜歡白酌,點甜醬食😊😊😊

• 椒鹽瀨尿蝦
  • 豉椒炒蟶子