2021-07-04
可以令我再次執筆寫返個好評真係唔易,呢間酒樓無論食物、服務、質素都絕對係一流水平,所有職員感覺都好鍾意佢地師傅煮出黎嘅成品食物,可以好仔細講出每道菜嘅味道,咩煮法好食等等,係呢個情況都帶住真心笑容去服務客人真係唔容易!媽咪鍾意上海菜,個開胃小碟其中有一款係海蜇界入面最貴最靚嘅巨型海蜇頭,十分驚喜,媽咪都忍唔住大叫好正,呢舊好貴好難整架,好耐未食過等等….下刪100字而家做緊特價有花膠扒,咁點都要試下,真係大過塊牛扒,滿滿膠質,勁煙韌好味,呢個價錢真係抵到叫!再黎一碟薑蔥龍蝦🦞,d肉多到,一上到枱大家都嘩左一聲!澳洲龍蝦真係啖啖肉,肉質彈牙,非常鮮甜!必定要encore😍講真 3個人食真心飽飽!呢個時候經理強烈推介杏汁蛋白,話岩岩煲起,好正宗,盛情難卻,好彩有叫埋,個味係好balance,唔係死甜,杏汁味好濃好香,蛋白平衡返個味道,無互相搶fo,為呢餐飯畫上完美句號😝食完媽咪已經係咁講,一定要再黎!
食完媽咪已經係咁講,一定要再黎!