2022-03-17 352 瀏覽
上環轉角位特色廢水店🧋依間店都走緊啲個飲品名幾特別嘅路線例如有倒轉地球陶大乳•酪| 維尼最愛•蜂蜜茶都真係幾搞笑不過我覺得整體飲品水平可以提升 特別係水果類嘅飲品可以再調整下啲味道•🧋奶蓋炭燒烏龍茶(微糖少冰) $28 📊6/10 奶蓋偏向厚實類 奶味唔夠重 如果重少少會更加好小編覺得炭燒烏龍茶嘅炭燒味唔夠出如果更加出就好了依杯嘅甜度小編幾鍾意整體普通 但因為價錢都屬於幾平 所以都算係可以一試🧋菲律賓菠蘿香橙炭燒烏龍茶(微糖少冰) $30 📊4/10 依杯一飲落口有好大浸罐頭菠蘿嘅味道而跟從住嘅就係有少少橙味 小編覺得其實佢兩種水果 同炭燒烏龍茶嘅味道其實唔太夾反而依家杯嘅烏龍茶味出好多 所以都幾大浸炭燒味我覺得大家如果要去呢間可以試其他類別嘅嘢飲Overall🔥5/10會唔會再去: 未必會再去🧐#feiseuilife上環#feiseuilife廢水#廢水#🧋#faiseuilife #廢水生活 #廢水人生 #廢水 #hkfoodie #香港美食 #hkfood #cafehopping#香港打卡 #珍珠奶茶#手搖飲料 #foodiehk #食評#foodie香港 #bubblete
上環轉角位特色廢水店🧋

#feiseuilife上環
#feiseuilife廢水
#廢水
#🧋

#faiseuilife #廢水生活 #廢水人生 #廢水 #hkfoodie #香港美食 #hkfood #cafehopping#香港打卡 #珍珠奶茶#手搖飲料 #foodiehk #食評#foodie香港 #bubbletea #香港加油 #食好西 #試食 #foodpics #café #foodporn #faiseuilifecafe #foodinstagram #上環美食 #foodie #茶無齒人