2023-02-21
忙碌既星期一🙊做完野都已經5點幾,咁啱媽媽喺附近行緊街,就諗住一齊坐底休息一下!講下講下原來已經17:45 倒不如食埋晚餐啦!我地去左上環新紀元廣場既Ask Cafe ,店舖以花為主題感覺好清新舒服😌佢地仲有提供打印咖啡,我地可以自行選擇自己喜歡嘅圖片比店家為我地打印,出黎效果真係好靚❤️Flat white 既茶具仲比較特別 ,完全係igable😍我地點左一份明太子蟹肉意粉,蟹肉份量係超多,基本上每啖意粉都可以有蟹肉!另外,再點左個火炙三文魚牛油果丼,牛油果🥑好多仲好creamy同三文魚好夾,火炙過既既三文魚特別可口!飯後當然要件甜品,依家係士多啤梨🍓當造期無理由唔選擇🤣士多啤梨忌廉唔太甜仲好夠滑,蛋糕中間夾係唔係粒粒士多啤酒,而係一大片的,上面仲有一粒完整加左金箔既,CP 值超高!媽媽好喜歡依間已經約定我下次黎食Tea Set 🤣* 設有加一服務費
媽媽好喜歡依間已經約定我下次黎食Tea Set 🤣
* 設有加一服務費