2023-04-09
上環轉角寧靜舒適Lassana Coffee Shop前幾日行開上環,誤打誤撞搵到呢間餐廳轉入去就見到間餐廳覺得幾舒服就同閨蜜一齊坐低嘆吓餐牌唔算多選擇,但一眼就睇中「鴨腿窩夫」$238。熱騰騰的酥脆窩夫搭配上嫩滑多汁的鴨腿肉,淋上蜜糖一起吃,鹹甜交替口感豐富,讓您的味蕾感受到多種層次,絕對值得一試。甜品我哋點了「自家製焦糖香蕉窩夫配巧克力冰淇淋」$88好大份,兩個人食啱啱好。香脆窩夫搭配上焦糖香蕉和濃郁的巧克力冰淇淋,甜而不膩,讓人欲罷不能。絕對是甜點愛好者的必點之選。每次嚟呢間Coffee Shop 都必點「芒果菠蘿伯爵茶」$48伯爵茶的淡雅茶香和芒果、菠蘿的甜美口感結合在一起,味道清新怡人。短暫停留,一邊享受美食,一邊同閨蜜傾吓心事。是這個假期最美好嘅時光!Lassana Coffee (邦暉大樓) (上環)上環樂古道2-8號邦暉大樓地下A號舖
前幾日行開上環,誤打誤撞搵到呢間餐廳
轉入去就見到間餐廳
覺得幾舒服就同閨蜜一齊坐低嘆吓
甜品我哋點了「自家製焦糖香蕉窩夫配巧克力冰淇淋」$88
Lassana Coffee (邦暉大樓) (上環)
上環樂古道2-8號邦暉大樓地下A號舖