前嗰排朋友生日就去咗食呢間一直人氣高企嘅西班牙菜 果然冇令我失望(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 除咗cheesecake好好食之外 佢地張生日卡都好有誠意 真係畫得超靚!!🥺Croquette (ham/squid) ($18/pcs)西班牙可樂餅有火腿同墨魚兩款 本身見到個價錢都諗緊點解咁平 但原來個size真係手指咁細😹但就係因為份量咁細 作為小食啱啱好 就算食完都仲有胃食main🤣兩款都炸得香脆可口 個人比較鍾意魷魚個款 多咗一份鹹香味😋Octopus Galician style on potato “al caliu” ($138)章魚口感軟腍都幾特別 而且調味唔錯 同薯蓉都幾夾 但我個人比較鍾意食爽口彈牙嘅😹Black paella rice ($120)呢款有分兩個size 我地揀咗small size但份量一啲都唔少 兩個人share啱啱好🥰呢個真係十分推薦‼️墨魚汁飯同啲蛋黃醬撈勻後 會令飯粒更為濕潤 而且食落有滿滿嘅墨魚汁味🥰飯炒得粒粒分明 煮得軟硬適中 食到最後仲有啲飯焦!!🤤🤤Basque burnt cheesecake ($78)呢個係我最期待嘅甜品 果然無令我失望🥺蛋糕綿密

Croquette

Black paella rice ($120)

Black paella rice

Basque burnt cheesecake ($78)
呢個係我最期待嘅甜品 果然無令我失望🥺蛋糕綿密軟滑 充滿住芝士鹹香味 旁邊嘅redberries sorbet 仲可以中和膩感(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)

❣️慶祝生日一流‼️佢地張即影即有同生日卡都好靚🥺

推薦指數:🌟🌟🌟🌟
【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 4/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 4/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4.5/5】

Croquette
Black paella rice