2022-08-07
食物:第二次黎食,味道不錯,串燒的確係燒得好香,可惜黎到已經有部份串燒sold out, 食雞胸果啲口感無乜特別,overall食唔出佢最出名用既本地三黃雞既特別之處。依然欣賞既就係佢個辣粉,紫蘇同芝麻等成份令成個調味香左好多。服務:態度還好,唔係話差,但長期佢地感覺都好忙,正眼望你一下既時間都無,安排入座、落單等,佢地都係趕到呀媽都唔認得,長期:「講完未」環境:樓底高,成個場充斥燒烤香味,入夜個燈暗啲音樂大啲,成件事都幾適合一班朋友聚埋飲酒食串燒價錢:6人食左4千幾串燒加兩個飯,人頭一杯梅酒,除開一人差唔多800。作為一餐不是fine dine的晚餐,略嫌太貴。作為米芝蓮一星,我expectation比一般yakitori高,但食物質素同服務個人黎講只能說中等偏高,仲要收我地差約800蚊一位,成件事就令人覺得overpricing名過其實