2018-04-03 263 瀏覽
今日同女友假期去澳門玩幾日,住元朗嘅我地就當然係屯門碼頭上船啦,咁買左船飛之後,我地就唸住食定d野先啦!見到e間餐廳都幾多人就入去食個下午茶先。坐低望住個海境又幾靚呀!跟住就望下個餐牌先,好彩佢5點幾鐘都重有下午茶叫,下午茶就唔係好多款選擇,同其他茶餐廳差不多,但係就無所謂啦,醫到個肚就可以啦!咁首先我地就選擇左個炸菜肉絲麵再加炒蛋多士啦!炸菜肉絲麵都幾正路,炸菜肉絲都炒得幾好,再加埋個大光麵,大光麵煮嘅時間就剛剛好,炒蛋多士都係無問題。女友就叫左個雞翼再加西多,西多就係一塊麵包上,都幾好味,雞翼就普普通通啦!一杯凍咖啡再加一杯凍齋啡,咖啡餐廳都係用返雀巢咖啡,無咩特別,正路野!整體感覺間餐廳都係正常,無問題,如果有機會再搭船都會黎e度醫肚。