2020-11-30
今日晏晝試咗一個前所未有嘅午飯體驗, 晏晝食西餐飲咖啡當然試過,去齋揼骨都試過,但係兩者夾埋真係未試過,估唔到喺禮頓道,保良局對面,有間裝修咁靚嘅餐飲娛樂場所,叫做chillax ! 地下果層係一間Cafe,裝修已經很獨到,有幾個唔同嘅corner,每一個corner都可以三五知己坐埋飲咖啡,吹下水😎去到2樓,一部份係餐廳範圍,餐枱同座位都好靚,好適合幾個同事享受一頓舒適嘅午餐!另一範圍擺咗兩張按摩椅,就係比客人做按肩頸嘅地方;我order左一個package,包30分鐘肩頸按摩,一杯嘢飲,再加一份小食。我叫咗cappuccino,淨係飲品來講都好過大型連鎖咖啡店,重點要讚嘅係佢哋嘅鬆餅,真係好好味 ,雖然份量少少,但係勝在香脆; 戲玉當然係按摩啦,師傅功架十足,手勢好,加上環境非常relax,短短30分鐘,已經有普通場按一個鐘嘅效果,咁特別嘅體驗,我一定會大力推介比其他同事👍🏻👍🏻👍🏻