2020-12-08
好耐冇約呢個朋友仔出黎喇!朋友係要見嘅😘見佢工作壓力咁大,就同佢黎一間可以真正r̾e̾l̾a̾x̾到嘅cafe <Chillax>嘆下!顧名思義呢間cafe除咗可以嘆杯咖啡☕️食個下午茶🫖,仲可以向到按摩💆🏻架!朋友嚟到真係好suprise! 佢大讚未開始經已好興奮!Chillax有個Chillaxation Package,有分Package A & Package B (係時間上嘅分別)除此佢哋仲有A La Cert menu! 見個friend咁攰,我就同佢㨂咗Package B[30mins massage💆🏻➕Refreshment🍮➕Coffee☕️/Tea🍵]我哋去到因有客人按緊摩,我哋就坐底食咗個High Tea先,一人揀咗一款食物(Mini Pie & Scone)我叫咗杯cappuccino 朋友叫杯iced chocolate! 個Pie🥧幾好食啊,脆脆嘅皮,餡料香口,仲有幾款味道(salmon,beef,sausage)個人鐘意salmon 味😋係時候到我哋按摩喇,好期待!按摩師手勢好到位,而且仲舒解到我平日嘅勞累!朋友都好enjoy,舒服到話唔想同我傾偈😂要
朋友嚟到真係好suprise! 佢大讚未開始經已好興奮!
係時候到我哋按摩喇,好期待!按摩師手勢好到位,而且仲舒解到我平日嘅勞累!朋友都好enjoy,舒服到話唔想同我傾偈😂要好好感受按摩師嘅力度!
呢度環境好舒服😌又夠開揚,店主開咗啲窗,陽光☀️充足,唔會話迫夾!
我哋完完全全感受到一個悠閑、舒暢嘅一個下午🥰
💟我哋巧遇靚靚老闆娘,見佢預備咗啲點心,賣相相當吸引!一問之下原來係為佢隻寵物而設🐶!原來呢度係接受寵物到訪架,除左主人可以去嘆,小貓🐈小狗🐶都可以出黎一齊High Tea一翻😆啲食物絕對唔hea架🤤(我見到都想食)🤣🤣🤣🤣