2015-09-20 2833 瀏覽
見le間11點先關門,所以先去食,因為當天去到時間已經8:45!一坐底,冇耐,有個侍應就黎問我地想叫咩,我地話等等先,未睇到食咩!之後,佢就走左,隔左冇耐佢又黎問,我地見佢問得咁密,未睇定都叫著先!首先,講湯,番茄湯偏鹹少少!餐飽ok之後,田螺伴牛柳! 田螺釀磨菇!唔熱的,磨菇亦比較硬身!至於,牛柳則普通!另一款叫左,煎魚柳意粉,魚柳有層好厚嘅粉包著,好似食緊pancake咁!👎🏼最主要佢10點就一咪想趕我地走,佢話有餐廳工程要做,所以要清場,我地話ok...都係諗盡快食完走,其實我地仲有成杯野咪飲,同仲有少少野未食完,點知個女侍應就一咪黎要收我地個碟,我地話等等先,未夠兩分鐘,佢又黎收,我地話仲要!佢又走左。之後,佢換另一個男侍應又黎收碟,拎著隻叉本身仲叉著舊食物,都比佢收埋隻碟!我地見佢咁心急要收,就由佢收,都冇繼續食埋!點知有果個女侍應,後來居然行埋黎收紙巾定咩嘅時候反眼😡😡試左一次唔會再去,餐唔係平,亦唔係特別好食,最主要唔駛等位

首先,講湯,番茄湯偏鹹少少!餐飽ok

之後,田螺伴牛柳! 田螺釀磨菇!唔熱的,磨菇亦比較硬身!
至於,牛柳則普通!

試左一次唔會再去,餐唔係平,亦唔係特別好食,最主要唔駛等位