2017-02-01 1200 瀏覽
今次難得找到個有得俾小朋友玩嘅餐廳, 大人細路都好期待, 帶我哋入坐果位先生雖然trainee,不過態度都ok, 我哋坐好之後就點野食, 我哋已經點好咗幾個sets...最後問吓個侍應姐姐有咩飲品可選, 佢"超有禮貌"咁話"都係果啲啦!", 到佢離開咗無幾遠之後, 佢仲黑面同佢個friend細語, 終於到野食來了, 佢就大力放上張桌到, 當時坐喺到嘅小朋友都被佢嚇親, 雖然食物都尚算ok, 不過咁嘅服務態度,絕對配唔上一間親子餐廳, 真係無下次Remark: 我哋都係正正常常點野食, 講真一班friends gathering, 又有小朋友, 我哋都有禮貌點野食, 不過換來無禮對待