2021-01-18 1198 瀏覽
早排帶左狗狗去大圍行街街🐶🐶諗住揾間dog friendly 既餐廳啦~點知原來呢間餐廳唔係 但明明職員有係電話講過話可以放🐶🐶出黎有d唔開心 不過我地都照入左去^_^ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -我地叫左2個 卡邦尼扁意粉 $88同一杯鮮奶咖啡 $42 首先員工服務態度唔好啦~ 落單個陣已經好無禮貌(´Д` ) 我地都算 揾個位坐低 等野食黎到 醫下個肚重要d😗等左差唔多半個鐘我地d野食先到~ 我地仲要催左2次終於有得食啦(≧▽≦) 扁意粉既軟硬度都適中 不過就唔算好creamy 汁方面有d少 入面都有好多煙肉 仲有d洋蔥既香味 但份量真係完全唔多 呢個價錢黎講一d都唔抵😢然後杯鮮奶咖啡完全無特別 就係好普通 比較細杯少少 環境都唔算特別好 坐得唔太舒服 都唔會太推薦大家黎試

我地叫左2個 卡邦尼扁意粉 $88
同一杯鮮奶咖啡 $42