2016-11-27 1194 瀏覽
話說新開張,那就與家人試試看,共5人,我先去等位。開始等候時間,(不知是下午茶時段)大概是兩點三之前吧,到有位差不多三點鐘,等候時間長短與否,見人見智。那麼一坐下來,叫了茶,睇下點心紙選擇了幾個點心,等點心來吃完再想加添,那時候是三點九,那個阿姐居然說,截單了沒得叫,太過份囉!你比位時,完全沒有向顧客提示會有截單時間,而且點心紙上點心那部分也沒有標示出來,而且每位茶錢都要12元,那麼茶錢已去了60元,咁講嘅話咪好貴下!而且嘢又唔係好食過人!蛋散~名符其實正蛋散囉!完全唔正宗,失敗!陳村粉皮蒸排骨~正粉皮囉!有啲粉皮仲硬掘掘,失敗!乜鬼紫米黃金咩白絲~實情係紫米腸粉皮加油炸鬼配上蘿蔔絲,凍冰冰失敗!簡單講:全張點心紙得兩個小點,小點都收廿幾蚊,其餘嘅都要三字頭!你收得呢個價,做啲咁嘅嘢,仲點有下次!
蛋散~名符其實正蛋散囉!
完全唔正宗,失敗!
陳村粉皮蒸排骨~正粉皮囉!
有啲粉皮仲硬掘掘,失敗!
失敗!

2016-11-27
60 分鐘 (堂食)
下午茶