2008-02-27 10 瀏覽
在同事的推介下, 就黎試下呢度既拉麵。呢度幾得意, 可以自選湯底的濃度,麵同埋配料等我點左個炸豬扒拉麵(粗麵), 濃度湯底(豬骨新口味), 油量適中, 少辣, 配料就要溏心蛋, 粟米同紫菜。男友就點左炸雞件拉麵(幼麵), 濃度湯底, 油量適中, 少辣, 配料就要溏心蛋, 粟米同紫菜。兩個人share 左個鱆魚丸子同埋凍檸茶~~整體來說, 都不錯~~ 我覺得粗麵係彈牙,有口感, 好味過幼麵~~ 而炸雞件就好味過炸豬扒~ 要趁熱食~ 仲可以request 要個沙律醬~ 豬骨新口味湯底好味~~ 雖然我叫左少辣..但都幾辣下..搞到冇點飲d湯~ 如果叫無辣, 我應該會飲d湯~ 其實我不是好喜歡吃拉麵, 但都覺得呢間唔錯~~ 一碗拉麵都係$53, 相比味千, 我覺得呢度好味d~~小食鱆魚丸子就不過不失~~ 食完之後, 個同事先話小食會推介餃子~~ 下次會試下~~~ (小食價錢都幾合理)
在同事的推介下, 就黎試下呢度既拉麵。

呢度幾得意, 可以自選湯底的濃度,麵同埋配料等

兩個人share 左個鱆魚丸子同埋凍檸茶~~