餐廳: 花斑茶社 (聯合廣場)
資訊:

2023-05-23 117 瀏覽
太子呢間花斑茶社係我工作地點附近🤣無廢水不歡既我 幾乎隔日就會落去買一杯😎適逢呢幾日熱到爆炸☹️幾乎每日食完lunch 都會買一杯上樓😝買到已經入埋會做會員🤣P.s.最近花斑茶社聯乘胡氏這一家做宣傳🥹本身勁鍾意胡總作品嘅我一定要去支持下💜去瘋狂打卡📸📸一入去已經見到大大個胡老太裝飾😂😂order 野飲時專登問店員係咪可以用胡氏這一家個紙杯裝嘢飲🥹🥹想留返個黎收藏點知店員話個款紙杯已經用晒lu🥲————————————-💜Seasonal 荔枝玫瑰烏龍超級清甜😆本身微甜 仲可走甜岩曬減糖既我🤣🤣🤩黑糖珍珠岩鹽厚鮮奶花斑既黑糖珍珠系列係無得輸粒粒都好有咬口🥰🥰🥰————————————-

————————————-
💜Seasonal 荔枝玫瑰烏龍