2010-02-10
上次食過晚餐,於是推介今晚再去食團年,點知相隔1個月,面目全非,今晚老闆唔坐鎮,班員工D惡劣態度出晒黎,不過唔緊要,因為我係因為食野而黎,點知.....有D蝦係霉嘅,沙律Refill慢,今次諗住專登去食榴槤雪糕同埋榴槤芝士餅,但係職員話雪糕唔係任食而芝士餅係要有老闆喺度先有得食,吓!我即時O晒咀!,你地真係離晒鋪,又話海鮮任食,但係又唔飽三文魚,又話甜品任食,但係只係每人一客,仲要冇得食芝士餅,仲有,話明任食兩小時,唔夠兩小時就已經收起我地D食具,攪到我俾D同事怨我:咁嘅餐廳你都推介?中間有段小插曲,就係有食客向經理投訴d泡芙有d油益味,個經理冇話唔好意思,仲要話:出面咁多款甜品,你食過第二樣都得啫!,然後就行左去,亦都冇去收番bar枱上面d泡芺,仍然由得佢任人攞!真係好唔掂呀!