住喺黃埔附近都唔為意有呢間雞翼專門店, 今日經過見到專食雞翼梗係要試下啦💖因為小妹我真係好鍾意食雞翼😂細細隻啖啖肉,擺入口再拔出黎兩條骨,方便快靚正😎啱曬我呢啲懶人😋只係賣雞翼 同 雞槌,即叫即炸🥢,有7款味道,玫瑰、鹹檸七、避風塘、味噌,仲有期間限定嘅熱情果。聽講一日買成300份。。。好彩唔算太晏黎到😂七款口味嘅雞翼有三個套餐畀你選擇,食多食小,任君選擇👍位置一啲都唔難搵,地鐵站一出行過嚟兩分鐘左右就到,非常方便就腳🏃‍♀️💨無激素雞翼醃過夜,即叫即上日本炸粉再即炸兩次,第一次炸鎖住肉汁,第二之炸令雞皮更加酥脆,雞肉亦依然嫩滑。🤤呢個招牌菜原來係黎自中環Sogno Café自家調製既玫瑰花糖,炸好既雞翼再同玫瑰糖漿一齊炒,灑上小小香草 同 乾玫瑰花,甜而不膩🤤玫瑰花味一d都唔假💖呢個醬汁係七喜 同 泰國鹹檸檬,拎果陣仲有兩大粒既鹹檸,味道好濃郁,一d都唔會好鹹好酸,食完仲有小小檸檬既回甘,好特別呀🤤期間限定既熱情果(百香果)醬汁,小量熱情果籽令味道更酸甜更開胃,味道偏淡,如果有叫呢個嘅話,可以食咗呢個先,咁就唔使怕食其他冇味啦😁三款口味嘅雞翼食落脆卜卜,而且隻隻都咁大隻,雞肉Juicy

七款口味嘅雞翼有三個套餐畀你選擇,食多食小,任君選擇👍

文青風玫瑰雞翼

我係鹹檸七雞翼

熱情果寶寶雞翼

三款口味嘅雞翼食落脆卜卜,而且隻隻都咁大隻,雞肉Juicy又多汁,必試呀😍😍

留意返4件 / 6件只可以選擇一種口味嫁😁

而且餐廳仲好貼心會安排手套,唔使怕食到成隻手都污糟邋遢😁

另外佢哋都支持環保,唔會主動向客人提供飲管,值得加分😘

今次來呢度真係好冇儀態地盡情食雞翼😂😂
文青風玫瑰雞翼