2020-06-15 542 瀏覽
其實最吸引只係得奶油豬,其他野食都唔係好食,好多餐廳既野食都好食過佢,佢d面既湯底淡而無味,好似清水甘,除非叫酸菜什醬至叫有d味,但好似好孤寒甘,只係俾少少醬,個面有2樣餸揀,但原來揀豬扒又要加錢。。。其他餐廳叫豬扒麵個豬扒都唔使另外加錢啦。。叫餐有個餐包,d牛油只有一點,唔係少少甘解,係真係一點! 粒鼻屎仲大粒過d牛油。。個餐都唔平。。大概$40!杯凍檸茶只係俾幾粒冰,原來加冰都要加$2 。。置樂附近好多小店起碼有良心,甘既價錢都會俾反正常份量朋友叫沙爹牛肉包,叫切一半,個老闆都唔肯切,就甘俾個餐刀叫我朋友自己切,講真切一刀有幾難。。。加上個老闆服務態度非常惡劣。。食過幾次之後都唔會再去食一個字 : 劣!

一個字 : 劣!