2024-08-26
坐低咗水都無杯都算,我地會叫嘢飲,到飲完叫佢俾水,第一個職員應完無咗件事,屋企人見等咁耐就自己去斟水,職員見到就行埋去睇我屋企人做乜但都無幫手,屋企人得兩隻手只能取兩杯水回來,我地一行5人,再同第2 個職員講想要3 杯水,個職員望下我地張枱,咩都無講就走咗去,等咗一陣又叫另一個職員先拎3 杯水俾我地。可能用餐時間得90 分鐘,所以d嘢嚟得好快。唯獨蒜蓉包同油酥餅遲遲未到,同職員講,佢都幾唔禮貌,又兇我屋企人問邊樣未嚟,好似得罪佢咁,搞咗一輪,結果係落單個職員入單入漏咗。我地見差唔多每枱都叫火山排骨就試下,無諗過咁難食都可以做到招牌菜,似煲完湯嘅湯骨,又柴又無肉食又無味,試咗啖汁係好咸同酸,但d 味入唔到舊肉度。咖喱蟹唔合格,賣相ok 但無咖喱味。蝦餅好細件,應該改名叫迷你蝦餅,炒通菜同生菜包比一般餐廳細碟好多。生蝦同芒果糯米飯味道ok,柚子沙律一般,可以不試。成餐飯最好味係杯飲品,而飲品當中芒果比較好味。呢個價錢來講,份量真係少,而且限時90 分鐘,又無服務又受氣,呢餐飯體驗好差,又中咗「好評地雷」,絕對無下次。