餐廳: Cafe 103
資訊:

2019-07-03 4630 瀏覽
六月某一日,本身 book 左去港島食 Tiffin,可惜遇上示威遊行不方便過海,所以就轉場去左 Cafe 103。酒店就去過,呢度既自助餐都係第一次去,當然有好大期望啦。食物種類不算好多,最推介既係生蠔,雖然只有一款,但味道好好,適中,比較平均,相信喜歡食生蠔既都會喜歡呢度既蠔。我好喜歡食 Tiramisu,呢度甜品既 Tiramisu 都幾好食呀,只係覺得可以再重小小酒和咖啡味。不過呢個味道,就相對合家歡啲。其他我認為比較一般,冇太大的特點和令我好想再食既菜。呢度既 free flow package 都幾抵,$128 就可任飲酒類,如果喜歡飲酒,成班人嗌個 free flow 都係幾好既選擇。環境比我想像中唔同,係瘦長形既格局,都幾迫,唔太舒服。同事既服務都好,亦有禮貌。甜品既介紹牌用上白色卡紙黑色 marker,唔知點解一去到就入左我個腦,覺得唔係好襯呢間高貴既酒店。
酒店就去過,呢度既自助餐都係第一次去,當然有好大期望啦。
其他我認為比較一般,冇太大的特點和令我好想再食既菜。
環境比我想像中唔同,係瘦長形既格局,都幾迫,唔太舒服。
同事既服務都好,亦有禮貌。