2016-12-19
樂天客棧好適合一家人食飯環境舒適之餘 中餐真係好岩香港人口味✌🏼️冰鎮苦瓜- 上次都有食 今次encore 水準依舊👍🏼 凍凍既苦瓜加上 甜甜既桂花蜜 苦瓜隻甘味再出番黎 😍😍令人回味蒜香紅海蜇頭- 呢個做頭盤 真係好開胃 海蜇頭又爽口 配上酸酸辣辣的SAUCE好開胃呢 乾貝菜膽燉竹笙炖湯 - 好有屋企D湯既味道 炖湯份量唔算多 四個人一人一碗多D 但好足料 D湯渣成隻碟咁大 好好味呢金銀蛋莧菜- 而家酒樓好少有喇 樂天仲有得食 見到d湯咁濃已經忍唔住飲左啖皮蛋味道出哂黎 咸蛋剛剛熔左 入哂個湯度咖啡脆雞- 呢個都係ENCORE 系列 冇失水準喔外層炸得超級脆 咖啡味好濃好香 唔知係咪用咖啡炸 吸哂出面既水份 入面隻雞KEEP住咁滑 八卦問經理 先知道真係用ESPRESSO 炸架樂天上次冇令我失望 食過番尋味 今次都冇 好滿足既一餐!!!
環境舒適之餘 中餐真係好岩香港人口味✌🏼️ 冰鎮苦瓜- 上次都有食 今次encore 水準依舊👍🏼 凍凍既苦瓜加上 甜甜既桂花蜜
苦瓜隻甘味再出番黎 😍😍令人回味 蒜香紅海蜇頭- 呢個做頭盤 真係好開胃 海蜇頭又爽口 配上酸酸辣辣的SAUCE
四個人一人一碗多D 但好足料 D湯渣成隻碟咁大 好好味呢 金銀蛋莧菜- 而家 酒樓好少有喇
樂天仲有得食 見到d湯咁濃已經忍唔住飲左啖
皮蛋味道出哂黎 咸蛋剛剛熔左 入哂個湯度 咖啡脆雞- 呢個都係ENCORE 系列 冇失水準喔
入面隻雞KEEP住咁滑 八卦問經理 先知道真係用ESPRESSO 炸架 樂天上次冇令我失望 食過番尋味 今次都冇 好滿足既一餐!!!
查看之前的留言 ()