2005-08-09 7 瀏覽
係將軍澳行街, 最後決定係呢間食, 個位置係冇咩人行既角落頭, 我們選擇左坐外面, 比較闊坐得舒服點. 望一望餐牌+ 看完食評, 原來真係椰林閣既旗下…. O…..服務態度, 真係麻麻, 侍應個個都玩玩下咁, 又唔加水, 想落單要叫先有人應, 一點都不認真既服務態度. 輕鬆得嚟都要專心一點工作嘛~~叫左雜扖跟薯菜餐, 不是鐵板上, 有普通的火腿, 普通的雞扖, 牛扖, 硬的豬扖, 一條芝士腸, 炸薯條, 一舊蕃茄, 少少菜. 食物溫度係和暖的, 我想佢地係慢慢每樣煎完先續件上碟, 好失望, 未食過和暖的雜扖餐. Bf 叫左黑椒牛柳炒螺絲粉, d 牛柳都不錯的, 可惜成碟炒完味道好淡, 要自己加調味品. 都係失望.飲品ok, 同普通茶餐廳一樣. 總括, 下次去將軍澳一定唔會再選擇呢間!!
飲品ok, 同普通茶餐廳一樣.
總括, 下次去將軍澳一定唔會再選擇呢間!!