2018-05-11
2053 瀏覽
!!!酒店嘅價錢,垃圾嘅食物,街邊嘅服務!!!食晏,坐低即刻落柯打,20分鐘先嚟左碗湯,45分鐘後主菜都未到,禮貌地同個貌似經理嘅南亞裔男侍應講話我趕時間,請佢快啲,佢話:NOT ONLY YOU ARE IN HURRY, EVERYBODY ALSO IN HURRY!過多20分鐘,主菜音訊全無。迫於無奈底下唯有叫佢打包,如果唔係遲到返公司一定比老細照肺。恍如隔世後,竟然淨係打包左份主菜!套餐嘅甜品俾佢落咗格!杯餐飲又比佢落咗格!我從來冇諗過R折扣,淨係想攞返套餐應有嘅食物。點知個位時應絲毫歉意都冇,仲話YOU HAVE TO UNDERSTAND US!谷住道氣遲曬到返到公司,發現唔單止冇餐飲甜品,就連刀叉都冇,莫非係文化差異,EXPECT我一樣用手拿?食完成個餐,淨係飲咗個充滿味精嘅湯,食咗個好似廚餘咁味道嘅LAMB KEBAB,同埋一肚氣!呢間餐廳,永遠唔會再嚟幫襯!亦會同所有認識嘅人講叫佢哋唔好唔好黎俾人搵笨!餐廳老闆如果見到呢個post ,麻煩你換咗嗰位侍應,或者捉佢再培訓,以免倒米!嗰位侍應,如果你係老細,咁就請你快啲執咗間餐廳,唔好喺度累啲打工仔比老細照肺,做唔切就唔
嗰位侍應,如果你係老細,咁就請你快啲執咗間餐廳,唔好喺度累啲打工仔比老細照肺,做唔切就唔好做,冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽!