餐廳: 太湖海鮮城
資訊:

(非會員)
2008-02-02 59 瀏覽
呢間野的食物今非昔比一早就有聽聞,但都姑且一試啦,點知一試幾把火。上星期二去銅鑼灣太湖食,老實講,以佢的名氣及價錢,食物係有些令人失望,而且d食具有些不潔,但最不知所謂的係佢的服務。我地三個人6點半去到,佢話樓上book晒,只有樓下,仲係門口吹風位,算啦,有朋友從外國來指定要食呢間,點知我地上到樓上去廁所時,上面個經理以為我地未有位,問我地幾位,原來上面一個人都冇,佢地根本係想d客座晒樓下先,咁即係擺明呃人啦。最離譜仲係後頭,星期五老豆生日,我星期一已經book左尖沙咀太湖7點正8位,我6點9去到,佢竟然俾左一張門口6人枱我,而家咁的天氣,個個著到雍腫,8個人點迫張6人枱﹖如果冇枱就唔好應承人啦,老實話full左咪算lor。而且我發現我未係最慘,有幾枱客訂左位,準時到,竟然冇枱,個經理叫人在門外吹風等半個鐘,如果訂左位都要等,就事先同人講啦,冇理由人地黎到先講,最差仲係佢地講完叫你等,就唔再理你,任你點投訴、講道理,佢都當你隱形,一句都唔應。睇到咁的情況,為免老豆生日都食到一肚火,我即時轉場到壯士敦廣場的酒樓。呢間酒樓食物貴而唔係好好食,服務差到離奇,我睇佢而家係食緊以前d老本,好快d
呢間酒樓食物貴而唔係好好食,服務差到離奇,我睇佢而家係食緊以前d老本,好快d人發覺佢d衰野,我睇佢實執笠。